Over de dierenartsen en paraveterinairen in Dieren

Het enthousiaste, betrokken team van de Kliniek voor Gezelschapsdieren bestaat uit 8 dierenartsen en 16 paraveterinairen. Samen bieden wij de beste zorg voor uw huisdier. Ons team werkt samen in alle 3 de vestigingen in Velp, Dieren en Brummen. U zult dus altijd bekende gezichten zien in de kliniek.

Wij zijn op dit moment op zoek naar een nieuwe collega-paraveterinair! Meer weten? Download hier de vacature!

Ook zijn we op zoek naar een nieuwe collega-gezelschapsdierenarts! Download de vacature hier!

Dierenartsen

KEES DE LEEUW

"Mijn naam is Kees de Leeuw, jarig op dierendag, dus gezien
naam en geboortedatum voorbestemd om dierenarts te worden.
Ik ben dierenarts sinds 1996 en in 1999 samen met Marcel
Cuperus de kliniek voor gezelschapsdieren in Dieren begonnen. Dit is een groot
succes geworden. We hebben sinds een aantal jaren ook vestigingen in Brummen en Velp.
Mijn professionele interesse ligt met name op het gebied van
de orthopedie en chirurgie. Deze proberen we in onze kliniek dan ook op een
hoog peil te houden.
Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Verder hebben we nog een
kat en 2 schapen. Mijn grootste hobby is verre reizen maken, vooral naar
Afrika."

MARCEL CUPERUS

MARCEL CUPERUS

“Mijn naam is Marcel Cuperus. Ik ben dierenarts sinds 1996. In 1999 ben ik samen met Kees de Leeuw de dierenkliniek aan de Buitensingel 5 gestart. Kwalitatief goede zorg voor uw huisdier staat bij mij hoog in het vaandel. In de loop van de jaren heb ik mij steeds meer verdiept in de chirurgie en echografie voor gezelschapsdieren. Door het volgen van meerdere nascholingen heb ik mij gespecialiseerd in laparoscopisch opereren.”

MARIËLI BRUINSHOOFD

“Hallo, mijn naam is Mariëli Bruinshoofd. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Sinds april 2007 ben ik met veel plezier werkzaam bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren. Het leuke aan dit werk is de afwisseling, zodat geen dag hetzelfde is. Ook ik heb natuurlijk mijn portie dieren in de vorm van 2 katten die ons huis onveilig maken!”

Jochem Loermans

“Hallo, ik ben Jochem Loermans en sinds mei 2009 werkzaam in de Kliniek voor Gezelschapsdieren. Hoe toepasselijk kan het zijn als dierenarts te werken in Dieren! Na in 2006 afgestudeerd te zijn aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, heb ik op verschillende plekken in kleine praktijken gewerkt.
Het feit dat er in deze grote praktijk veel mogelijkheden tot nader onderzoek aanwezig zijn, zoals de echografie, endoscopie en röntgenonderzoek, maakt het werk erg interessant. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur te vinden: wandelend, fietsend op de mountainbike of af en toe te paard.”

Britt Eeuwes

"Hoi, ik ben Britt Eeuwes en ik ben sinds 2013 werkzaam als dierenarts. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in een praktijk voor gezelschapsdieren, paarden en schapen. Zelf was ik met name bezig met de gezelschapsdieren en dit vind ik ook het leukst om te doen. Na 5 jaar was ik toe aan nieuwe uitdaging. Teamwerk, collegiaal contact en het feit dat ik hier mijn gezelschapsdieren kennis verder kan ontwikkelen heeft mij naar Dieren gebracht. Thuis hebben mijn man en ik ook een heel 'team' aan dieren waar het merendeel van mijn vrije tijd aan op gaat. Tot ziens op de praktijk!"

SAnny SMITS

“Hoi, ik ben Sanny Smits en ben begin 2020 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Ik ben geboren en getogen op het zonnige eiland van Sri Lanka. Ik ben naar Nederland gekomen om mijn passie voor het diergeneeskunde na te gaan. Mijn interesses zijn breed, ik help graag alle dieren van dwerg hamsters tot aan grote honden. De vele ervaren dierenartsen, hecht team en uitgebreid diagnostiek mogelijkheden hebben mij naar Dieren getrokken. Thuis zonder dieren zou ook niks voor mij zijn, ik heb daarom 2 katers thuis die onwijs stout kunnen zijn maar af en toe ook heel lief.”

LISA KAPPERS

"Mijn naam is Lisa Kappers. In 2010 ben ik in Utrecht afgestudeerd met als specialisme Paard. Nadat ik vijf jaar op verschillende plaatsen in het land in deze sector werkzaam ben geweest voel ik me nu helemaal thuis tussen de gezelschapsdieren. Oorspronkelijk kom ik uit het Gooi. De liefde heeft mij naar de Achterhoek gebracht, waar mijn man ook werkzaam is als dierenarts. We wonen hier met veel plezier samen met ons dochtertje, onze pittige Jack Russel Stella en onze stoere kater Joep. Binnen de dierengeneeskunde ligt mijn passie bij inwendige ziekten en diagnostiek. Ik zit hier dus op de juiste plaats omdat deze praktijk over faciliteiten beschikt die het mogelijk maakt om zo snel mogelijk een diagnose te stellen. Daardoor hoeven eigenaren niet langer dan nodig in onzekerheid en spanning te zitten en kunnen we snel en adequaat met de behandeling starten. Het feit dat ik deel uitmaak van een collegiaal en deskundig team draagt bij aan mijn werkplezier. Net zoals de ontmoeting met u en uw huisdier."

EVA BERVOETS

"Hallo, Ik ben Eva Bervoets en ik ben sinds 2009 werkzaam als dierenarts. Na op verschillende plaatsen in het land en met uiteenlopende diersoorten gewerkt te hebben, ben ik sinds de zomer van 2016 onderdeel van het team van Kliniek voor Gezelschapsdieren. Met veel plezier werk ik iedere dag met dier en mens. De enorme diversiteit aan patiënten en al die verschillende baasjes maakt dat geen dag hetzelfde is en het werk nooit saai wordt. Ook de fijne collega’s en de vele mogelijkheden die we tot onze beschikking hebben om onze huisdieren te behandelen maakt de kliniek een prettige werkplek. Sinds een paar jaar woon ik ook in Dieren met mijn gezin, onze hond Tom en twee katten."

CHARLOTTE

ALLARD HENDRIKS

Hallo, ik ben Allard Hendriks. Na mijn afstuderen in 1990 in Utrecht heb ik eerst enige jaren aan de faculteit Diergeneeskunde gewerkt. In 1993 heb ik een eigen praktijk in Velp gekocht en in de diensten samengewerkt met de Kliniek voor Gezelschapsdieren (in Dieren). Wij kennen elkaar dus al heel lang.

In verband met gezondheidsproblemen heb ik in 2014 mijn eigen praktijk verkocht. Na enige jaren bij een andere praktijk te hebben gewerkt, werk ik sinds januari 2019 met veel plezier als zelfstandig dierenarts bij deze praktijk op de dependance in Velp. Naast de reguliere diergeneeskunde heb ik ook de artsopleiding voor Homeopathie en een studie Osteopathie afgerond. Ik vind het erg leuk om bij mijn patiënten te kunnen kiezen uit meerdere opties voor een optimale behandeling.

PARAVETERINAIREN

BOUKJE

“Hoihoi! Mijn naam is Boukje. De meesten zullen mij wel herkennen, want ik ben de langst werkende assistente op de praktijk. Ik ben hier begonnen in september 2000. Ik ben getrouwd, en moeder van 3 dochters. Net als mijn collega’s ben ik altijd al gek geweest op dieren. Dus ook bij mij thuis loopt er van alles rond. 2 katten, 2 cavia’s, 3 konijnen, een paar duiven, kippen, eendjes en een varkentje. In mijn vrije tijd ben ik dus graag buiten. Ook tot mijn hobby’s horen sporten en natuurlijk gezellig afspreken met vrienden. Tot ziens op de praktijk!”

MARTINE

“Hallo allemaal! Mijn naam is Martine en ben sinds 2008 werkzaam in deze gezellige en drukke kliniek. Net als iedereen wist ik van kleins af aan al dat ik met dieren wilde werken in de toekomst.

Mijn opleiding heb ik dan ook afgerond in 2004 aan het AOC te Doetinchem. Sinds kort woon ik op mezelf samen met een huisgenootje en wat gezellige huisdieren. In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen, naar vrienden, naar de bioscoop of zit ik gewoon lekker thuis op de bank met een goede film op tv.”

BRIGITTE

“Mijn naam is Brigitte en sinds januari 2002 ben ik werkzaam in de kliniek. Het leuke van mijn werk dat ik met veel plezier doe is het contact met mens en dier. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn honden wandelen of te paard rijden in de prachtige bossen van de Veluwe. Groetjes en graag tot ziens in de praktijk.”

BREGJE

“Hallo, ik ben Bregje Bos. Nadat ik hier 6 jaar geleden stage heb gelopen ben ik als het ware blijven plakken. Ik ben hier nu werkzaam vanaf 2009 en werk hier met groot plezier. Ik heb mijn opleiding bij het Capabel-onderwijs gevolgd als een 1-jarige opleiding. Ik woon samen met mijn vriend en onze zoon en dochter in Brummen. Wij hebben ook nog 4 katten thuis, wat het erg gezellig maakt.”

Bregje is onze gewichtsconsulente op de locaties Dieren en Velp. Meer informatie vindt u hier.

SANNE

Sanne 

Hallo, mijn naam is Sanne en ik ben sinds mei 2018 werkzaam hier op de praktijk. Ik heb in 2014 mijn opleiding in Raalte aan het Landstede afgerond. Sinds mijn opleiding heb ik op diverse praktijken gewerkt en ben ik altijd vrijwilligers werk blijven doen op een praktijk in een asiel. Van kinds af aan ben ik opgegroeid met dieren om me heen, zelf heb ik dan ook katten en een chinchilla thuis. Daarnaast doe ik al lange tijd aan waterpolo en ben regelmatig aan het oppassen op mijn oppaskindjes. Ik werk met veel plezier op deze leuke praktijk samen met dit gezellige team, graag tot ziens op de praktijk! 

TALITHA

“Hallo, mijn naam is Talitha Burgers. Ik ben sinds juli 2014 werkzaam bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren. Tijdens mijn opleiding heb ik hier stage gelopen en dit was mij erg goed bevallen, zodoende dat ik hier nu met veel plezier werk. Al van kleins af aan ben ik gek op dieren. We hadden thuis dwerggeiten, herten, kippen, hamsters, eigenlijk van alles. Mijn hobby’s zijn o.a. schilderen, sporten en lekker op stap gaan met vrienden. Tot ziens in de praktijk!”

FEMKE

“Hallo! Mijn naam is Femke Lodewijk en ik werk sinds juli 2010 bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren. Nadat ik een dansopleiding gedaan had, besloot ik 180 graden de andere kant op te gaan en mij op dieren te richten. Natuurlijk heb ik daarom ook een hele beestenboel thuis, mede mogelijk gemaakt door: 2 katten en 2 konijnen en dus heel veel gezelligheid! Die gezelligheid zet ik graag voort op het werk, dus tot ziens bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren.”

SELMA

Hallo, mijn naam is Selma en ik werk sinds juni 2017 bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren. Tijdens mijn opleiding aan het Groenhorst in Barneveld heb ik hier stage gelopen en kon ik snel na het behalen van mijn diploma in de kliniek aan de slag. Ik ben opgegroeid met meerdere soorten huisdieren en net zoals iedereen op de praktijk wilde ik in de toekomst iets met dieren doen. Ik werk met veel plezier in dit gezellige team, graag tot ziens in de praktijk!

NICOLE

"Hoi! Mijn naam is Nicole van Eck. In 2017 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente. Op school kon ik kiezen uit het vak Bloem of het vak Dier. Uiteindelijk koos ik voor het laatste; ik wilde namelijk van kinds af aan al werken met dieren. Via een stage ben ik begonnen bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren en inmiddels werk ik hier meerdere dagen in de week met veel plezier. Daarnaast ga ik graag wandelen in de natuur met mijn eigen hond."

Nicole is onze gewichtsconsulente op de locaties Dieren en Velp. Meer informatie vindt u hier.

PANJA

Panja

"Hallo!
Mijn naam is Panja van de Steeg en ik ben sinds 2002 werkzaam
als paraveterinair dierenartsassistente.
Voordat ik in juli 2019 het team van de Kliniek voor Gezelschapsdieren ben komen versterken heb ik bij een aantal verschillende klinieken (zowel paard als gezelschapsdieren) in Nederland gewerkt en ervaring opgedaan.
Het werken met allerlei verschillende dieren (en mensen) doe ik erg graag en de grote variatie van mijn werk vind ik superleuk: Geen dag is hetzelfde!
In de kliniek houd ik mij veelal bezig met de telefoon, de balie, het laboratorium en het assisteren bij de tandheelkundige ingrepen. Het assisteren in de spreekkamer en “achter” (o.a. Röntgen, Echo, OK, Opname) vind ik ook erg leuk om te doen.
Ik woon samen met mijn man, ons zoontje en onze beestenboel in het buitengebied van Spankeren. Onze beestenboel bestaat uit: 1 hond, 3 katten, 2 paarden , 1 pony, kippen en ganzen.
In mijn vrije tijd ben ik actief in de endurancesport (lange-afstandsritten) met onze paarden en ga zo nu en dan op wedstrijd. Ik ben daarom vaak in de bossen van de Veluwezoom en omstreken te vinden om de paarden te trainen.
Graag tot ziens in de praktijk!"

JOHANNEKE

Johanneke

"Hallo,
Mijn naam is Johanneke Courcol.
Al van kleins af aan waren wij thuis druk met dieren. Katten, konijnen en
pony’s voerden de boventoon en waren we druk met de verzorging er van.
Toch ben ik niet meteen het veterinaire vak in gegaan. Na enige jaren werkzaam
te zijn geweest in de agrarische sector, wat ook ontzettend leuk is, besloot ik
dat ik toch wilde werken met gezelschapsdieren.
Wat volgde was een thuisstudie dierenartsassistente paraveterinair en na in
2015 af te zijn gestudeerd, ben ik werkzaam geweest in een grote kliniek waar
ik ontzettend veel heb geleerd en waar ik veel ervaring heb opgedaan.

In april 2018 heb ik mij aangesloten bij het team van Kliniek voor
Gezelschapsdieren. Wat een ontzettend leuke en drukke praktijk! Er is zoveel variatiendat geen dag hetzelfde is. Binnen de praktijk houd ik mij vooral bezig met de zorg van de operatiepatiënt. Dit houdt de voorbereiding, bewaking tijdens de ok en recovery in. Ontzettend leuk om te doen.
In mijn vrije tijd ben ik vooral druk met de beestenboel die we hebben. En in
de winter ga ik graag op wintersport.
Tot ziens op de praktijk!"

ZOË

Zoë

"Hoi allemaal,
mijn naam is Zoë de Koning en ben sinds februari 2018 werkzaam bij kliniek voor gezelschapsdieren. Wat voor mij begon als stage is al snel uitgegroeid tot een baan. Ik heb mijn opleiding gevolgd op het AOC-oost.
Al van kleins af aan vind ik het leuk om met gezelschapsdieren te werken, maar ook de grote “huisdieren” vind ik heel leuk.
Zelf heb ik 2 honden, Zoenka 9 jaar (de zwarte) en Neeltje 7 jaar (de zwart/witte). In mijn vrije tijd ben ik vaak op stal te vinden bij mijn paard Nimando waar ik ook veel wedstrijden mee rijd.

Graag tot ziens op de praktijk!"

Ook zijn wij erg blij met het team van Chahbari Dienstverlening welke ons 2x per week helpen het pand schoon te houden. Zo blijft het pand schoon en fris en houden wij meer tijd over om voor uw dieren te zorgen! 

Kliniek voor Gezelschapsdieren
Buitensingel 5
6951 AW Dieren


Contactgegevens

: 0313-420032

: info@kliniek-dieren.nl

KvK 09164571


IBANNL16RABO0316156523
BTWNL8178.89.292.B01

Hier leest u onze Algemene Voorwaarden en onze Privacyverklaring

De Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dieren, Velp en Brummen biedt optimale zorg voor uw huisdier.

Kliniek Velperbroek

Churchillplein 

6883 EW Velp


Contactgegevens

: 026-3030436

WVEE EVDS

Kliniek Brummen

Tuinstraat 2

C6971 BJ Brummen


Contactgegevens

: 0575-567467