Lees hier de blog van Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dieren

 • DIAGNOSTIEK MET DE MODERNSTE APPARATUUR
  08/09/2020
  Diagnostiek bij huisdieren

  Als uw huisdier ziek is, wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weten wat er aan de hand is. Zo weet u waar u aan toe bent, en kan er meteen met de juiste behandeling worden gestart. Om snel de juiste diagnose te kunnen stellen maakt de Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dieren en Rheden gebruik van moderne apparatuur. Op locatie in Dieren kunnen wij diverse soorten onderzoek direct uitvoeren. Hier leest u meer over diagnostiek en de verschillende soorten onderzoek.

  Lees meer
 • 08/09/2020
  Wat u moet weten over huisdierenchirurgie

  Of het nou om een grote of een kleine ingreep gaat, het is nooit fijn als uw huisdier geopereerd moet worden. Gelukkig kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier bij ons in goede handen is. Door u van tevoren goed te laten informeren over de procedure, kunt u uw geliefde viervoeter met een gerust hart bij ons achterlaten. Hier leest u daarom meer over huisdierenchirurgie bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dieren en Rheden.

  Lees meer
 • 20/04/2020
  Orthopedie voor huisdieren

  Heeft uw huisdier moeite met bewegen na een ongeval of zonder duidelijk aantoonbare oorzaak? Orthopedisch onderzoek zal in de meeste gevallen noodzakelijk zijn om te bepalen wat er aan de hand is en hoe het beste tot behandeling kan worden overgegaan. Wij vertellen u hier graag meer over.

  Lees meer
 • 20/04/2020
  Dermatologie voor huisdieren

  Net als wij kunnen onze huisdieren flink last hebben van huidklachten zoals jeuk en uitslag. Vaak is de onderliggende oorzaak relatief onschuldig en makkelijk te behandelen, maar huidproblemen kunnen ook veroorzaakt worden door kanker. Omdat veel huidaandoeningen bij dieren vergelijkbare symptomen hebben, zoals roodheid, huidschilfers en veel bijten, schuren of krabben, is het moeilijk voor u om zelf de oorzaak vast te stellen. Wij raden daarom aan om even bij uw dierenartsenpraktijk langs te gaan, zodat een dermatoloog uw hond of kat kan onderzoeken.

  Lees meer
 • 24/10/2019
  Gebitsverzorging bij huisdieren

  Als mens poetsen wij in het dagelijks leven gemiddeld twee keer per dag onze tanden. Wist u dat een schoon gebit ook voor uw kat of hond van groot belang is? Een schoon gebit helpt diverse gezondheidsproblemen te voorkomen, en daarmee vervelende tripjes naar de dierenarts. Lees verder om te ontdekken hoe u voor een goede mondhygiëne bij uw hond of kat zorgt.

  Lees meer
 • 24/10/2019
  Wat is een katvriendelijke kliniek?

  Katten hechten erg aan hun vertrouwde omgeving. Ze houden niet van nieuwe ervaringen en onbekende geuren en geluiden kunnen dan ook snel stress veroorzaken. Bij een bezoek aan de dierenkliniek moet de kat in een kattenmandje vervoerd worden, in een wachtkamer zitten waar vaak ook honden aanwezig zijn en onderzocht worden door een dierenarts. Het is dus geen wonder dat een bezoek aan de dierenartsenpraktijk voor uw kat een traumatische ervaring kan zijn!

  Lees meer
 • 24/10/2019
  Uw hond of kat laten castreren of steriliseren

  Er zijn verschillende redenen om een dier te castreren of steriliseren. Om ongewenste dekking/dracht te voorkomen, maar ook om medische redenen of gedragsredenen. Speciale jubileumactie: in november bestaat Kliniek voor Gezelschapsdieren 20 jaar en krijgt u bij onze klinieken in Dieren en Velp, Gelderland, 10% korting als u uw hond of kat laat castreren of steriliseren

  Lees meer

Kliniek voor Gezelschapsdieren
Buitensingel 5
6951 AW Dieren


Contactgegevens

: 0313-420032

: info@kliniek-dieren.nl

KvK 09164571


IBANNL16RABO0316156523
BTWNL8178.89.292.B01

Kliniek voor Gezelschapsdieren hanteert de Algemene Voorwaarden van de KNMvD. Deze kunt u hier downloaden

De Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dieren, Velp en Brummen biedt optimale zorg voor uw huisdier.

Kliniek Velperbroek

Churchillplein 

6883 EW Velp


Contactgegevens

: 026-3030436

WVEE EVDS

Kliniek Brummen

Tuinstraat 2

C6971 BJ Brummen


Contactgegevens

: 0575-567467