Zorg voor dieren
wordt steeds menselijker
Typ hier je tekst

Over de dierenartsen en paraveteriniaren

Ons enthousiaste, betrokken team bestaat uit 8 dierenartsen en 10 paraveterinairen. Samen bieden wij de beste zorg voor uw huisdier. Ons team werkt samen in alle 3 de vestigingen in Velp, Dieren en Brummen. U zult dus altijd bekende gezichten zien in de kliniek. 

 

Het team van de Kliniek voor Gezelschapsdieren met vestigingen in Brummen, Velp en Dieren.

Ons enthousiaste, betrokken team bestaat uit 8 dierenartsen en 12 paraveterinairen. Samen bieden wij de beste zorg voor uw huisdier. Ons team werkt samen in alle 3 de vestigingen in Velp, Dieren en Brummen. U zult dus altijd bekende gezichten zien in de kliniek. 

Dierenartsen

Kees de Leeuw; mede-oprichter en dierenarts bij Kliniek voor Gezelschapsdieren

Kees de Leeuw

“Mijn naam is Kees de Leeuw, jarig op dierendag, dus gezien de naam en geboorte voorbestemd om dierenarts te worden. Ik ben nu 19 jaar dierenarts en ben 16 jaar geleden samen met Marcel Cuperus de Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dieren begonnen. Wat een groot succes is geworden. Mijn professionele interesse heeft met name de orthopedie en chirurgie, die we in onze kliniek dan ook op een hoog peil proberen te houden.

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Verder hebben we thuis een hond (een labrador genaamd Sara) en een paar schapen en kippen. Mijn grootste hobby is verre reizen maken, vooral naar Afrika. Hierdoor zien diereigenaren mij in de zomer soms een paar weken niet.”

Marcel Cuperus, dierenarts in Dieren.

Marcel Cuperus

“Mijn naam is Marcel Cuperus. Ik ben dierenarts sinds 1996. In 1999 ben ik samen met Kees de Leeuw de dierenkliniek aan de Buitensingel gestart. Kwalitatief goede zorg voor uw huisdier staat bij mij hoog in het vaandel. In de loop van de jaren heb ik mij steeds meer verdiept in de chirurgie en echografie voor gezelschapsdieren. Door het volgen van meerdere nascholingen heb ik mij gespecialiseerd in laparoscopisch opereren.”

Mariëli Bruinshoofd, dierenarts in Dieren, Brummen en Velp.

Mariëli Bruinshoofd

“Hallo, mijn naam is Mariëli Bruinshoofd. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Sinds april 2007 ben ik met veel plezier werkzaam bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren. Het leuke aan dit werk is de afwisseling, zodat geen dag hetzelfde is. Ook ik heb natuurlijk mijn portie dieren in de vorm van 2 katten die ons huis onveilig maken!”

Cyrille Crobach, dierenarts in Dieren.

Cyrille Crobach

“Mijn naam is Cyrille Crobach. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, nu woon ik samen met mijn vriend, onze kat en vissen in Duiven. Ik heb in Gent de opleiding tot dierenarts gevolgd, waar ik in 2008 ben afgestudeerd in de richting gezelschapsdieren. De afgelopen jaren heb ik op verschillende plekken in Nederland gewerkt en veel ervaring opgedaan.

Ik geniet erg van mijn werk: dit vak is een mooie combinatie van het werken met zowel mens als dier. In deze kliniek ben ik in een gezellig en enthousiast team terechtgekomen waar we ons uiterste best doen om een optimale zorg voor uw huisdier te bieden.”

Jochem Loermans, arts in de Kliniek voor Gezelschapsdieren

Jochem Loermans

“Hallo, ik ben Jochem Loermans en sinds mei 2009 werkzaam in de Kliniek voor Gezelschapsdieren. Hoe toepasselijk kan het zijn als dierenarts te werken in Dieren! Na in 2006 afgestudeerd te zijn aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, heb ik op verschillende plekken in kleine praktijken gewerkt.

Het feit dat er in deze grote praktijk veel mogelijkheden tot nader onderzoek aanwezig zijn, zoals de echografie, endoscopie en röntgenonderzoek, maakt het werk erg interessant. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur te vinden: wandelend, fietsend op de mountainbike of af en toe te paard.”

 

 dierenarts Velp; dierenarts Dieren, dierenarts kat

Martine van der Burgt

"Hallo! Mijn naam is Martine van der Burgt. Afkomstig uit Brabant, zal ik u met een zachte G welkom heten in de spreekkamer. Na mijn studie in Utrecht te hebben doorlopen aan de faculteit Diergeneeskunde, ben ik het voor mijn eerste baan hoger op gaan zoeken in Raalte om vervolgens weer wat zuidelijker terug te keren in Dieren. Als nieuwe aanwinst van het team dierenartsen in Kliniek voor Gezelschapsdieren zal ik mij in eerste instantie op een zo breed mogelijk vlak inzetten. De interne geneeskunde vind ik een erg interessant onderdeel van ons vak. Daarnaast heb ik sinds onze allergische huiskat Lotje haar intrede heeft gemaakt, naast mijn hondenverleden, ook een liefde voor katten ontdekt."

Kelly van Amersfort, werkzaam als dierenarts in Brummen, Velp en Dieren.

Kelly van Amersfort

“Ik ben Kelly van Amersfort en ben geboren en getogen in Rotterdam. Zolang als ik me kan herinneren wilde ik ‘later als ik groot ben’ iets met dieren doen. In juni 2013 ben ik afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren en heb ik bij verschillende praktijken in Nederland gewerkt. Ik ben erg blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om het team bij Kliniek voor Gezelschapsdieren te mogen versterken. Het is een goed geoutilleerde praktijk met fijne collega’s.

Binnen de diergeneeskunde ligt mijn interesse vooral bij de katten- en konijnengeneeskunde, maar ook honden en kleine knagers zijn welkom op het spreekuur! Het leuke aan dierenarts zijn, is het werken met mensen en dieren. Ik vind het belangrijk om goede zorg aan onze huisdieren te geven, want voorkomen is uiteindelijk beter dan genezen. Ik woon samen met mijn vriend en mijn tweede grote liefde, Dash, een kat met Curaçaose roots, in het centrum van Nijmegen. Natuurlijk heb ik ook twee ondeugende konijnen: Tor en Ivy.”

Kelly is iedere vrijdagmiddag werkzaam bij ons.

Eva Bervoets

"Hallo, Ik ben Eva Bervoets en ik ben sinds 2009 werkzaam als dierenarts. Na op verschillende plaatsen in het land en met uiteenlopende diersoorten gewerkt te hebben, ben ik sinds de zomer van 2016 onderdeel van het team van Kliniek voor Gezelschapsdieren. Met veel plezier werk ik iedere dag met dier en mens. De enorme diversiteit aan patiënten en al die verschillende baasjes maakt dat geen dag hetzelfde is en het werk nooit saai wordt. Ook de fijne collega’s en de vele mogelijkheden die we tot onze beschikking hebben om onze huisdieren te behandelen maakt de Kliniek een prettige werkplek. Sinds een paar jaar woon ik ook in Dieren met mijn gezin en onze hond Tom en twee katten."

paraveterinairen

Brigitte Boon, paraveterinair in Dieren.

Brigitte

“Mijn naam is Brigitte Boon en sinds januari 2002 ben ik werkzaam in de kliniek. Het leuke van mijn werk die ik met veel plezier doe is het contact met mens en dier.  In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn honden wandelen of te paard rijden in de prachtige bossen van de Veluwe. Groetjes en graag tot ziens in de praktijk.”

Melanie Demont, paraveterinair bij Kliniek voor Gezelschapsdieren

Melanie

“Mijn naam is Melanie Demont. Inmiddels ben ik al ruim 11 jaar werkzaam bij de Kliniek voor gezelschapsdieren. Toen ik hier kwam werken was ik al in het bezit van 2 honden (Bullmastiffs) en een kat. Inmiddels zijn er 4 honden en sinds een aantal jaar heb ik een eigen kennel. De afgelopen paar jaar zijn er ook vier prachtige nestjes puppies geboren!

Daarnaast ben ik ook fanatieke deelnemer aan diverse hondenshows, met zeer leuke resultaten! Naast de honden ben ik bedienend personeel van een aantal katten. Van gewone Europese Korthaar-poezen tot de Oosterse types; hier gaat mijn voorliefde ook wel naar uit. Ik heb dan ook een geweldige Oosterse Korthaar-poes, en ook een Peterbald-kater. Zoals jullie dus zien zal ik mij niet vervelen buiten mijn werk.”

Boukje, werkt als paraveterinair in Brummen, Velp en Dieren.

Boukje

“Hoihoi! Mijn naam is Boukje. De meesten zullen mij wel herkennen, want ik ben de langst werkende assistente op de praktijk. Ik ben hier begonnen in september 2000. Ik ben getrouwd, en moeder van 3 dochters. Net als mijn collega’s ben ik altijd al gek geweest op dieren. Dus ook bij mij thuis loopt er van alles rond. 2 katten, 2 cavia’s, 3 konijnen, een paar duiven, kippen, eendjes en een varkentje. In mijn vrije tijd ben ik dus graag buiten. Ook tot mijn hobby’s horen sporten en natuurlijk gezellig afspreken met vrienden. Tot ziens op de praktijk!”

Martine is paraveterinair bij de dierenkliniek in Dieren.

Martine

“Hallo allemaal! Mijn naam is Martine en ben sinds 2008 werkzaam in deze gezellige en drukke kliniek. Net als iedereen wist ik van kleins af aan al dat ik met dieren wilde werken in de toekomst.


Mijn opleiding heb ik dan ook afgerond in 2004 aan het AOC te Doetinchem. Sinds kort woon ik op mezelf samen met een huisgenootje en wat gezellige huisdieren. In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen, naar vrienden, naar de bioscoop of zit ik gewoon lekker thuis op de bank met een goede film op tv.”

 

Marjolein werkt als paraveterinair in Velp, Dieren en Brummen.

Marjolein

“Hallo, mijn naam is Marjolein van Leeuwen en ik ben sinds 2008 werkzaam bij Kliniek voor Gezelschapsdieren. Tijdens de tweejarige internationale opleiding paraveterinair via Groenhorst College kwam ik hier als stagiaire terecht, dit beviel mij zo goed dat ik na het afronden van de opleiding hier in dienst ben gekomen.
Tijdens de opleiding heb ik ook een aantal stages in Engeland gedaan, en nog steeds ga ik met veel plezier af en toe terug. Met name in het lammerseizoen om te werken met de schapen en lammetjes op de wereld te zetten. Ik woon samen met mijn vriend, 3 katten, 4 kippen en 5 Hampshire Down schapen op een boerderij in Hall. Ook is inmiddels één van mijn grootste wensen in vervulling gegaan; van mijn twee passies dieren en fotografie heb ik één gemaakt.”

 

Bregje: paraveterinair in onze dierenkliniek in Dieren, Velp en Brummen.

Bregje

“Hallo, ik ben Bregje Bos. Nadat ik hier 6 jaar geleden stage heb gelopen ben ik als het ware blijven plakken. Ik ben hier nu werkzaam vanaf 2009 en werk hier met groot plezier. Ik heb mijn opleiding bij het Capabel-onderwijs gevolgd als een 1-jarige opleiding. Ik woon samen met mijn vriend en onze zoon en dochter in Brummen. Wij hebben ook nog 4 katten thuis, wat het erg gezellig maakt.”

Femke Lodewijk paraveterinair in Dieren.

Femke

“Hallo! Mijn naam is Femke Lodewijk en ik werk sinds juli 2010 bij Kliniek voor Gezelschapsdieren. Nadat ik een dansopleiding gedaan had, besloot ik 180 graden de andere kant op te gaan en mij op dieren te richten. Natuurlijk heb ik daarom ook een hele beestenboel thuis, mede mogelijk gemaakt door: 2 katten en 2 konijnen en dus heel veel gezelligheid! Die gezelligheid zet ik graag voort op het werk, dus tot ziens bij Kliniek voor Gezelschapsdieren.”

Kim Pelgrim, paraveterinair bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren.

Kim

“Hallo, mijn naam is Kim Pelgrim. Ik ben in 2012 afgestudeerd aan het Aoc-Oost in Doetinchem en sinds augustus 2012 werkzaam bij Kliniek voor Gezelschapsdieren. Naast het werk op de kliniek geef ik ook paardrijlessen en ik heb in 2010 mijn orun-instructricediploma behaald.

Zelf ben ik ook te paard te vinden waarmee ik de weekenden regelmatig op concours ga, in de resterende tijd vind ik het lekker om met mijn honden Evi en Diesel naar het bos te gaan of lekker met vrienden te gaan stappen.”

 

Veranderen in: Paraveterinair Lisa Zijlstra werkt bij onze dierenkliniek in o.a. Dieren.

Lisa

“Hallo, mijn naam is Lisa Zijlstra, ik ben sinds november 2013 werkzaam bij Kliniek voor Gezelschapsdieren. In eerste instantie alleen als vervanging tijdens zwangerschapsverlof maar ik ben, zoals u ziet, wat langer blijven hangen. Van jongs af aan ben ik al gek op dieren en ik kwam dan ook regelmatig thuis met een zielig beestje of een nieuwe huisgenoot.

Zo hebben wij thuis katten, cavia’s, konijnen, ratjes, muizen, vissen en een papegaai gehad. Inmiddels woon ik alweer een tijdje samen met mijn vriend in Arnhem en hebben wij katten als gezelschap. In mijn vrije tijd vind je mij tussen de paarden, in het zwembad of lekker thuis op de bank met een goed boek. Graag tot ziens in de praktijk!”

Paraveterinair Talitha Burgers in de dierenkliniek in Dieren, Brummen en Velp.

Talitha

“Hallo, mijn naam is Talitha Burgers. Ik ben sinds juli 2014 werkzaam bij de Kliniek voor gezelschapsdieren. Tijdens mijn opleiding heb ik hier stage gelopen en dit was mij erg goed bevallen, zodoende dat ik hier nu met veel plezier werk. Al van kleins af aan ben ik gek op dieren. We hadden thuis dwerggeiten, herten, kippen, hamsters, eigenlijk van alles. Mijn hobby’s zijn o.a. schilderen, sporten en lekker op stap gaan met vrienden. Tot ziens in de praktijk!”