Zorg voor dieren
wordt steeds menselijker

Over de dierenartsen en paraveteriniaren

Het team van de Kliniek voor Gezelschapsdieren met vestigingen in Brummen, Velp en Dieren.

Ons enthousiaste, betrokken team bestaat uit 8 dierenartsen en 12 paraveterinairen. Samen bieden wij de beste zorg voor uw huisdier. Ons team werkt samen in alle 3 de vestigingen in Velp, Dieren en Brummen. U zult dus altijd bekende gezichten zien in de kliniek. 

Dierenartsen

Kees de Leeuw; mede-oprichter en dierenarts bij Kliniek voor Gezelschapsdieren

Kees de Leeuw

“Mijn naam is Kees de Leeuw, jarig op dierendag, dus gezien de naam en geboorte voorbestemd om dierenarts te worden. Ik ben nu 19 jaar dierenarts en ben 16 jaar geleden samen met Marcel Cuperus de Kliniek voor Gezelschapsdieren in Dieren begonnen. Wat een groot succes is geworden. Mijn professionele interesse heeft met name de orthopedie en chirurgie, die we in onze kliniek dan ook op een hoog peil proberen te houden.

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Verder hebben we thuis een hond (een labrador genaamd Sara) en een paar schapen en kippen. Mijn grootste hobby is verre reizen maken, vooral naar Afrika. Hierdoor zien diereigenaren mij in de zomer soms een paar weken niet.”

Marcel Cuperus, dierenarts in Dieren.

Marcel Cuperus

“Mijn naam is Marcel Cuperus. Ik ben dierenarts sinds 1996. In 1999 ben ik samen met Kees de Leeuw de dierenkliniek aan de Buitensingel gestart. Kwalitatief goede zorg voor uw huisdier staat bij mij hoog in het vaandel. In de loop van de jaren heb ik mij steeds meer verdiept in de chirurgie en echografie voor gezelschapsdieren. Door het volgen van meerdere nascholingen heb ik mij gespecialiseerd in laparoscopisch opereren.”

Mariëli Bruinshoofd, dierenarts in Dieren, Brummen en Velp.

Mariëli Bruinshoofd

“Hallo, mijn naam is Mariëli Bruinshoofd. Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Sinds april 2007 ben ik met veel plezier werkzaam bij de Kliniek voor Gezelschapsdieren. Het leuke aan dit werk is de afwisseling, zodat geen dag hetzelfde is. Ook ik heb natuurlijk mijn portie dieren in de vorm van 2 katten die ons huis onveilig maken!”

Cyrille Crobach, dierenarts in Dieren.

Cyrille Crobach

“Mijn naam is Cyrille Crobach. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg, nu woon ik samen met mijn vriend, onze kat en vissen in Duiven. Ik heb in Gent de opleiding tot dierenarts gevolgd, waar ik in 2008 ben afgestudeerd in de richting gezelschapsdieren. De afgelopen jaren heb ik op verschillende plekken in Nederland gewerkt en veel ervaring opgedaan.

Ik geniet erg van mijn werk: dit vak is een mooie combinatie van het werken met zowel mens als dier. In deze kliniek ben ik in een gezellig en enthousiast team terechtgekomen waar we ons uiterste best doen om een optimale zorg voor uw huisdier te bieden.”

Jochem Loermans, arts in de Kliniek voor Gezelschapsdieren

Jochem Loermans

“Hallo, ik ben Jochem Loermans en sinds mei 2009 werkzaam in de Kliniek voor Gezelschapsdieren. Hoe toepasselijk kan het zijn als dierenarts te werken in Dieren! Na in 2006 afgestudeerd te zijn aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, heb ik op verschillende plekken in kleine praktijken gewerkt.

Het feit dat er in deze grote praktijk veel mogelijkheden tot nader onderzoek aanwezig zijn, zoals de echografie, endoscopie en röntgenonderzoek, maakt het werk erg interessant. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur te vinden: wandelend, fietsend op de mountainbike of af en toe te paard.”

 

 dierenarts Velp; dierenarts Dieren, dierenarts kat

Martine van der Burgt

"Hallo! Mijn naam is Martine van der Burgt. Afkomstig uit Brabant, zal ik u met een zachte G welkom heten in de spreekkamer. Na mijn studie in Utrecht te hebben doorlopen aan de faculteit Diergeneeskunde, ben ik het voor mijn eerste baan hoger op gaan zoeken in Raalte om vervolgens weer wat zuidelijker terug te keren in Dieren. Als nieuwe aanwinst van het team dierenartsen in Kliniek voor Gezelschapsdieren zal ik mij in eerste instantie op een zo breed mogelijk vlak inzetten. De interne geneeskunde vind ik een erg interessant onderdeel van ons vak. Daarnaast heb ik sinds onze allergische huiskat Lotje haar intrede heeft gemaakt, naast mijn hondenverleden, ook een liefde voor katten ontdekt."

Mijn naam is Lisa Kappers. In 2010 ben ik in Utrecht afgestudeerd met als specialisme Paard.
Nadat ik vijf jaar op verschillende plaatsen in het land in deze sector werkzaam ben geweest voel ik me nu helemaal thuis tussen de gezelschapsdieren.
Oorspronkelijk kom ik uit het Gooi. De liefde heeft mij naar de Achterhoek gebracht, waar mijn man ook werkzaam is als dierenarts. We wonen hier met veel plezier samen met ons dochtertje, onze pittige Jack Russel Stella en onze stoere kater Joep.
Binnen de dierengeneeskunde ligt mijn passie bij inwendige ziekten en diagnostiek. Ik zit hier dus op de juiste plaats omdat deze praktijk over faciliteiten beschikt, die het mogelijk maakt om zo snel mogelijk een diagnose te stellen. Daardoor hoeven eigenaren niet langer dan nodig in
onzekerheid en spanning te zitten en kunnen we snel en adequaat met de behandeling starten.
Het feit dat ik deel uitmaak van een collegiaal en deskundig team draagt bij aan mijn werkplezier.
Net zoals de ontmoeting met u en uw huisdier.

Hallo, mijn naam is Soraya Smits. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. De afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken, als invalkracht, veel ervaring op kunnen doen. Zo ben ik ook terecht gekomen bij Kliniek Dieren, een super leuk team met brede kennis. Toen mij een vaste baan werd aangeboden zei ik daar graag 'ja' op!
Konijnen en katten hebben mijn bijzondere interesse, maar natuurlijk help ik met net zoveel enthousiasme ook andere diersoorten. Begin 2018 ben ik een opleiding tot kattengedragsdeskundige gestart aan de Tinley Academie, begin 2019 hoop ik af te studeren. Waarna ik u graag help met de gedragsproblemen van uw kat.

Eva Bervoets, werkzaam als dierenarts in Brummen, Velp en Dieren.

Eva Bervoets

"Hallo, Ik ben Eva Bervoets en ik ben sinds 2009 werkzaam als dierenarts. Na op verschillende plaatsen in het land en met uiteenlopende diersoorten gewerkt te hebben, ben ik sinds de zomer van 2016 onderdeel van het team van Kliniek voor Gezelschapsdieren. Met veel plezier werk ik iedere dag met dier en mens. De enorme diversiteit aan patiënten en al die verschillende baasjes maakt dat geen dag hetzelfde is en het werk nooit saai wordt. Ook de fijne collega’s en de vele mogelijkheden die we tot onze beschikking hebben om onze huisdieren te behandelen maakt de Kliniek een prettige werkplek. Sinds een paar jaar woon ik ook in Dieren met mijn gezin en onze hond Tom en twee katten."

Huidadvies voor Dieren, Huidadvies voor dieren Kelly van Amersfort, dermatologie huisdier, dermatologie hond, dermatologie kat

Kelly van Amersfort

“Ik ben Kelly van Amersfort en ben geboren en getogen in Rotterdam. Zolang als ik me kan herinneren wilde ik ‘later als ik groot ben’ iets met dieren doen. In juni 2013 ben ik afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren en heb ik bij verschillende praktijken in Nederland gewerkt. 

Binnen de diergeneeskunde ligt mijn interesse vooral bij de katten- en konijnengeneeskunde, maar ook honden en kleine knagers zijn welkom op het spreekuur! Het leuke aan dierenarts zijn, is het werken met mensen en dieren. Ik vind het belangrijk om goede zorg aan onze huisdieren te geven, want voorkomen is uiteindelijk beter dan genezen. Ik woon samen met mijn vriend en mijn tweede grote liefde, Dash, een kat met Curaçaose roots, in het centrum van Nijmegen. Natuurlijk heb ik ook twee ondeugende konijnen: Tor en Ivy.”

Kelly heeft zich in het bijzonder toegelegd op de dermatologie (www.huiadadviesvoordieren.nl). Zij is op dinsdag of vrijdag werkzaam bij ons en behandeld dan uitsluitend huidpatiënten.

paraveterinairen

Brigitte Boon, paraveterinair in Dieren.

Brigitte

“Mijn naam is Brigitte Boon en sinds januari 2002 ben ik werkzaam in de kliniek. Het leuke van mijn werk die ik met veel plezier doe is het contact met mens en dier.  In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn honden wandelen of te paard rijden in de prachtige bossen van de Veluwe. Groetjes en graag tot ziens in de praktijk.”

Melanie Demont, paraveterinair bij Kliniek voor Gezelschapsdieren

Melanie

“Mijn naam is Melanie Demont. Inmiddels ben ik al ruim 11 jaar werkzaam bij de Kliniek voor gezelschapsdieren. Mijn interesse ligt natuurlijk bij dieren, maar wat mij in de praktijk altijd erg trok was de tandheelkunde. Ik heb dan ook een cursus tandheelkunde in Barneveld gevolgd en inmiddels heb ik mijn eigen gebitsspreekuur op op afspraak op de praktijk. 

Toen ik hier kwam werken was ik al in het bezit van 2 honden (Bullmastiffs) en een kat. Inmiddels zijn er 3 honden en de afgelopen paar jaar zijn er ook vier prachtige nestjes puppies geboren! Naast de honden ben ik bedienend personeel van 4 aantal katten. Zoals jullie dus zien zal ik mij niet vervelen buiten mijn werk.”

U kunt bij Melanie terecht voor een gebitscontrole van uw hond of kat! Kijk hier voor meer informatie. 

 

Boukje, werkt als paraveterinair in Brummen, Velp en Dieren.

Boukje

“Hoihoi! Mijn naam is Boukje. De meesten zullen mij wel herkennen, want ik ben de langst werkende assistente op de praktijk. Ik ben hier begonnen in september 2000. Ik ben getrouwd, en moeder van 3 dochters. Net als mijn collega’s ben ik altijd al gek geweest op dieren. Dus ook bij mij thuis loopt er van alles rond. 2 katten, 2 cavia’s, 3 konijnen, een paar duiven, kippen, eendjes en een varkentje. In mijn vrije tijd ben ik dus graag buiten. Ook tot mijn hobby’s horen sporten en natuurlijk gezellig afspreken met vrienden. Tot ziens op de praktijk!”

Martine is paraveterinair bij de dierenkliniek in Dieren.

Martine

“Hallo allemaal! Mijn naam is Martine en ben sinds 2008 werkzaam in deze gezellige en drukke kliniek. Net als iedereen wist ik van kleins af aan al dat ik met dieren wilde werken in de toekomst.


Mijn opleiding heb ik dan ook afgerond in 2004 aan het AOC te Doetinchem. Sinds kort woon ik op mezelf samen met een huisgenootje en wat gezellige huisdieren. In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen, naar vrienden, naar de bioscoop of zit ik gewoon lekker thuis op de bank met een goede film op tv.”

 

Marjolein werkt als paraveterinair in Velp, Dieren en Brummen.

Marjolein

“Hallo, mijn naam is Marjolein van Leeuwen en ik ben sinds 2008 werkzaam bij Kliniek voor Gezelschapsdieren.
Naast het assistentewerk verzorg ik met veel plezier de PR en fotografie op de kliniek.
Ik woon samen met mijn vriend, 3 katten, 9 kippen en 5 Hampshire Down schapen op een boerderij in Hall. Deze lente hebben we onze eerste eigen lammeren mogen verwelkomen! Ook is één van mijn grootste wensen in vervulling gegaan; van mijn twee passies dieren en fotografie heb ik één gemaakt.”

 

Bregje: paraveterinair in onze dierenkliniek in Dieren, Velp en Brummen.

Bregje

“Hallo, ik ben Bregje Bos. Nadat ik hier 6 jaar geleden stage heb gelopen ben ik als het ware blijven plakken. Ik ben hier nu werkzaam vanaf 2009 en werk hier met groot plezier. Ik heb mijn opleiding bij het Capabel-onderwijs gevolgd als een 1-jarige opleiding. Ik woon samen met mijn vriend en onze zoon en dochter in Brummen. Wij hebben ook nog 4 katten thuis, wat het erg gezellig maakt.”

Bregje is onze gewichtsconsulente op de locaties Dieren en Velp. Meer informatie vindt u hier

Veranderen in: Paraveterinair Lisa Zijlstra werkt bij onze dierenkliniek in o.a. Dieren.

Lisa

“Hallo, mijn naam is Lisa Zijlstra, ik ben sinds november 2013 werkzaam bij Kliniek voor Gezelschapsdieren. In eerste instantie alleen als vervanging tijdens zwangerschapsverlof maar ik ben, zoals u ziet, wat langer blijven hangen. Van jongs af aan ben ik al gek op dieren en ik kwam dan ook regelmatig thuis met een zielig beestje of een nieuwe huisgenoot.

Zo hebben wij thuis katten, cavia’s, konijnen, ratjes, muizen, vissen en een papegaai gehad. Inmiddels woon ik alweer een tijdje samen met mijn vriend in Arnhem en hebben wij katten als gezelschap. In mijn vrije tijd vind je mij tussen de paarden, in het zwembad of lekker thuis op de bank met een goed boek. Graag tot ziens in de praktijk!”

Paraveterinair Talitha Burgers in de dierenkliniek in Dieren, Brummen en Velp.

Talitha

“Hallo, mijn naam is Talitha Burgers. Ik ben sinds juli 2014 werkzaam bij de Kliniek voor gezelschapsdieren. Tijdens mijn opleiding heb ik hier stage gelopen en dit was mij erg goed bevallen, zodoende dat ik hier nu met veel plezier werk. Al van kleins af aan ben ik gek op dieren. We hadden thuis dwerggeiten, herten, kippen, hamsters, eigenlijk van alles. Mijn hobby’s zijn o.a. schilderen, sporten en lekker op stap gaan met vrienden. Tot ziens in de praktijk!”

Femke Lodewijk paraveterinair in Dieren.

Femke

“Hallo! Mijn naam is Femke Lodewijk en ik werk sinds juli 2010 bij Kliniek voor Gezelschapsdieren. Nadat ik een dansopleiding gedaan had, besloot ik 180 graden de andere kant op te gaan en mij op dieren te richten. Natuurlijk heb ik daarom ook een hele beestenboel thuis, mede mogelijk gemaakt door: 2 katten en 2 konijnen en dus heel veel gezelligheid! Die gezelligheid zet ik graag voort op het werk, dus tot ziens bij Kliniek voor Gezelschapsdieren.”

Selma

Hallo, mijn naam is Selma en ik werk sinds juni 2017 bij Kliniek voor Gezelschapsdieren. Tijdens mijn opleiding aan het Groenhorst in Barneveld heb ik hier stage gelopen en kon snel na het behalen van mijn diploma in de kliniek aan de slag. Ik ben opgegroeid met meerdere soorten huisdieren en net zoals iedereen op de praktijk wilde ik in de toekomst iets met dieren doen. Ik werk met veel plezier in dit gezellige team, graag tot ziens in de praktijk!

Nicole

"Hoi! Mijn naam is Nicole van Eck, in 2017 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente. Op school kon ik  kiezen uit het vak Bloem of het vak Dier. Uiteindelijk koos ik voor het laatste, ik wilde namelijk van kinds af aan al werken met dieren. Via stage ben ik begonnen bij kliniek voor gezelschapsdieren, inmiddels werk ik hier meerdere dagen in de week met veel plezier. Daarnaast ga ik graag wandelen in de natuur met mijn eigen hond."

Nicole is onze gewichtsconsulente op de locaties Dieren en Velp. Meer informatie vindt u hier​. 

Audrey

"Hallo, mijn naam is Audrey. In 2001 afgestudeerd als paraveterinair en sinds 2018 werkzaam bij deze bruisende en gezellige kliniek. Voor een aantal van u geen onbekende, een paar jaar geleden heb ik een zwangerschapsverlof waargenomen bij deze kliniek.
Eén van mijn grootste interesses ligt bij de tandheelkunde. U kunt dan ook bij mij met uw huisdier terecht op het speciale gebitsspreekuur op afspraak. 
Ik woon samen met mijn vriend, twee konijnen en twee Jack Russell Terriers in Zevenaar. In mijn vrije tijd ben ik ook veel te vinden op stal bij mijn twee paarden waar ik geniet van het rijden en verzorgen van deze prachtige dieren."

U kunt bij Audrey terecht voor een gebitscontrole van uw hond of kat! Kijk hier voor meer informatie.