Zorg voor dieren
wordt steeds menselijker

Diergeneeskunde

24 uur per dag, 7 dagen per week zorg

Van maandag tot en met zaterdag kunt u met uw huisdier bij ons terecht voor behandelingen, preventieve zorg, onderzoeken en operaties. Daarnaast staan wij buiten onze openingstijden 24 uur per dag, 7 dagen per week in geval van spoed klaar voor uw huisdier.

Onze dierenkliniek is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het behandelen van de grote hondenrassen, kortsnuitigen en bulldoggen. Deze honden hebben hun eigen specifieke aandoeningen en problemen. Denk bijvoorbeeld aan oogaandoeningen zoals cherry-eye en entropion, en neus- en keelaandoeningen. U zult rassen als de Engelse bulldog, Duitse Dog, Franse bulldog, Mopshond, Bordeaux Dog, Amerikaanse Bulldog en ook de Pers en Exotic dan ook dagelijks tegenkomen in onze kliniek.

Veel voorkomende operaties die wij uitvoeren bij de kortsnuitigen en grote hondenrassen zijn onder andere specifieke keeloperaties, neusvleugelcorrecties, staartoperaties, oogoperaties en lipcorrecties. 

Daarnaast voeren wij ook veel orthopedische operaties uit zoals voorste kruisbandoperaties waaronder de TTA rapid, patellaluxaties, LPA, LPC, OCD en heupoperaties.

 

Opereren met de nieuwste technieken is de standaard. Wij voeren veel operaties uit door middel van endoscopie of laparoscopie; een kijkoperatie. Denk hierbij aan laparoscopische sterilisatie, cryptorch, gastropexie of scopie van bijvoorbeeld neus, slokdarm of maag.

We bezitten ruime ervaring op het gebied van de anesthesie (narcose) van doggen en de kortsnuitige rassen. Uiteraard hebben wij een aangepast narcose protocol voor deze dieren om rekening te houden met elk mogelijk extra risico. Bij bovengenoemde rassen komen ook regelmatig huidproblemen voor. Onze dierenarts Kelly van Amersfoort heeft zich in het bijzonder toegelegd op de dermatologie. Huidproblemen vragen een gespecialiseerde aanpak, het is dan ook belangrijk uitgebreid onderzoek te doen om de juiste diagnose en behandeling te kunnen stellen. 

Ik kies voor de beste zorg voor mijn dier!

Onze kliniek is uitgerust met moderne apparatuur.

: diergeneeskunde; huisdier operatie; operatie huisdier; baarmoederontsteking hond; sterilisatie hond; sterilisatie hond Dieren, sterilisatie hond Velp, laparoscopische sterilisatie, laparoscopie hond, laparoscopische sterilisatie hond, hond kijkoperatie, laparoscopische sterilisatie hond arnhem, laparoscopische sterilisatie hond dieren, laparoscopische sterilisatie hond velp

 Wij beschikken onder meer over:

  • Digitale röntgen.
  • Een echoapparaat.
  • Een uitgebreid laboratorium voor onder andere bloed- en urineonderzoek.
  • Apparatuur voor bloeddrukmeting bij met name de kat
  • Geavanceerde apparatuur voor endoscopie en laparoscopische sterilisatie
  • 2 operatiekamers met gasnarcose en bewakingsapparatuur
  • Ieder opnamehok beschikt over een infuuspomp.
Dierenarts Dieren; Dierenkliniek Velp; dierenarts Velp; dierenarts Brummen; kliniek Dieren